Hirdetés

2017-ben visszatér a Kacsamesék!

|

Gyerekkorunk egyik kedvenc rajzfilmjét az eredeti főcímdallal vetítik majd.

Hirdetés

A Balu kapitány kalandjai után egyértelműen a Kacsamesék a kedvenc rajzfilmem, azért kifejezetten örülök neki, hogy jövő nyáron új epizódokkal térhet vissza a képernyőkre.

A Disney egy hangulatos videóval tudatta a rajongókkal, hogy a Disney XD csatornán jövő nyártól új epizódokkal folytatódik az 1987 és 1990 között 100 epizódot megért mese. Dagobert bácsit David Tennant szinkronizálja majd, akit a Doctor Who rajongóknak bizonyára nem kell bemutatni.

Nikit (piros) Danny Pudi, Tikit (zöld) Ben Schwartz, Vikit (kék) pedig Bobby Moynihan személyesíti meg, Kvák kapitányt Beck Bennett játssza, Webby pedig Kate Micucci hangján szólal majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)