Hirdetés

Justin Timberlake újra összeállt a régi bandájával, több mint 10 év után lépett ismét színpadra az NSYNC

|

Még ma is hatalmas népszerűségnek örvendenek a srácok, akik utoljára 2013-ban szórakoztatták együtt a rajongóikat.

Hirdetés

Ugyan nem egy filmben szerepelt már, sikereit a legtöbben mégis a zenei karrierjéhez kapcsolják. A 43 éves Justin Timberlake pályafutásának alapjait már a 90-es években lefektette. Az ő közreműködésével 1995-ben megalakult NSYNC villámgyorsan berobbant, hatalmas népszerűségre tett szert, ezzel pedig a fiatal Timberlake-et is megismerte a nagyközönség is. Mármint azok, akik nem voltak korábban a Disney sztárkeltetője, a Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling és számos további híresség karrierjét beindító Mickey Mouse Club rendszeres nézői.

A csapat végül 2002-ben feloszlott, azóta Timberlake és a többi tag (Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, Lance Bass és JC Chasez) is leginkább szólókarrierjét egyengette, de nem szakították meg egymással a kapcsolatot. Legutóbb még 2013-ban, az MTV Video Music Awards keretein belül álltak mindannyian színpadra, természetesen akkor is csak egy egyszeri performansz erejéig.

Hirdetés

Több olyan pletyka is szárnyra kapott egyébként az évek során, hogy újból összeállhat az NSYNC, akár még egy turné is benne lehet a pakliban. A találgatások végül nem jöttek be, a rajongók 2019-ben csíphették el újból élőben a csapatot: bár akkor Timbarlake nélkül, Ariana Grande coachellás fellépéséhez csatlakoztak néhány szám erejéig a srácok.

Timberlake az elmúlt hónapokban a hamarosan megjelenő hatodik stúdióalbuma promózása gyanánt több koncertet is adott szerte az Egyesült Államokban. Az igazán szerencsések azok a rajongók voltak, akik a március 13-ai Los Angeles-i koncertjére váltottak jegyet, ugyanis a show végéhez közeledve, mondhatni a semmiből, előkerültek az NSYNC tagjai, akik négy számot nyomtak el közösen Timberlake-kel - 2013 óta először.

A koncert aztán a Mirrors című dallal zárult, bár a közönség ekkor még érezhetően az egykori fiúcsapat újraegyesülésének tényét próbálta feldolgozni. A hamarosan megjelenő albumot követően egyébként nagyobb turnéra indul Timberlake, Európába is ellátogat. Ki tudja, talán egy váratlan pillanatban ismét feltűnik valamelyik színpadon a teljes NSYNC.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)