Hirdetés

Jót tett a Justice League-nek, hogy két rendező is dolgozott rajta

|

A Batmant játszó Ben Affleck egy interjúban fejtette ki, mennyit profitált a Justice League abból, hogy nem csak Zack Snyder igazgatta az útját.

Hirdetés

A napokban érkezett meg a Justice League új előzetese, ez alapján pedig nagyon bízunk abban, hogy a Wonder Woman nem csak véletlenül sikerült jól, hanem most már felfelé ível a DC pályája.

Hirdetés

A Justice League rendezői székébe a Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron korát jegyző Joss Whendon ülhetett be, miután Zack Snyder egy családi tragédia miatt visszalépett a projekttől. A váltásról most Ben Affleck nyilatkozott az SFX Magazine-nak:

Joss nagyon jó érzékkel nyúét a filmhez. Van érzéke hozzá, hogy mi az ami működik a sztoriban, és mi az ami nem. Ösztönösen megatalálja a realizmust és az emberséget a karakterekben és a konfliktusokban, hogy relevánssá tegye őket. Szerintem ezt már az Avengersben is nagyon jól csinálta. Meghatározta a hangulatot, és aztán látszólag a későbbi filmek is ezt a vonalat követték. Nem könnyű feladat ez, hiszen itt van egy csomó karakter, akik lélegzetelállító, már-már abszurd dolgokra képesek, és mégis egy olyan mesélő mint Joss képes volt arra, hogy azonosuljunk velük, és valóságosnak, érdekesnek tűnjenek. Sokan ismerik a képregényeket, a tudás rengeteg emberben megvan, de amit Joss birtokol, az valódi tehetség.

Reméljük, hogy Affleck nem csak a levegőbe beszélt, hanem tényleg sikerül majd érdekessé tenni a karakereket. Novemberben kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)