Hirdetés

Jurassic World: Bukott birodalom - befutott az utolsó előzetes, már magyarul is nézheted

|

"A genetika ereje most elszabadult. Nem lehet visszatenni a dobozba." - hangzik el a Jurassic World második részének új előzetesében.

Hirdetés

A korábbiaknál is több akciót és teljesen új dinófajokat ígér a Jurassic World: Bukott birodalom, ami megkapta elvileg utolsó előzetesét, de cseppet sem lepődnék meg azon, ha rövidebb, vágott anyagok és tévéreklámok azért még érkeznének a premier előtt.

Hirdetés

Addig is azonban bőven akad néznivalónk, hiszen rögtön meg tudjuk nektek mutatni az eredeti és a szinkronos trailert is. A legújabb kedvcsináló videóból kiderül, hogy bár Owen és Claire azt hiszi, a dinoszauruszok megmentésén fáradoznak, valójában a rosszfiúk tervét segítik elő, akik a kimenekített őslényekből saját sereget akarnak kiépíteni. Természetesen visszatér kedvenc raptorunk, Kék is, valamint pár pillanat erejéig felbukkan Jeff Goldblum karaktere, Ian Malcolm is. 

Íme az eredeti trailer:

Ez pedig a magyar szinkronos előzetes:

A Jurassic World: Bukott birodalom 2018. június 7-én érkezik meg a hazai mozikba. Várjátok már a bemutatót? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)