Hirdetés

Jurassic World 2 - több rémület és élethűbb dinók

|

A producer ígéri nem lesz hiány ijesztő jelenetekből és a dinoszauruszok sem csak CGI-vel mozognak majd, élethűbb szörnyek hozzánk ránk a frászt.

Hirdetés

A trilógiának készülő Jurassic World második részével kapcsolatban árult el több információt Colin Trevorrow, aki Derek Connollyval karöltve írták meg a forgatókönyvet. A script elkészülte után több részletet is elárultak, mik várhatóak a következő dinós filmben. 

Nem sokkal azután, hogy kiderült mekkorát kaszált a Jurassic World a kasszáknál, Colin Trevorrow bejelentette, hogy visszalép a rendezői szerepből, így J.A. Bayona került a helyére. A Jurassic World 2-n jelenleg producerként dolgozó Trevorrow hamarosan elárulta, hogy visszalépésnek hátterében az áll, hogy aláírta a szerződést, amiben elvállalta a Star Wars 9 rendezését. A producer nemrég egy beszélgetésben vett részt, amiben a Jurassic World folytatásáról beszélt.

"A film izgalmasabb és ijesztőbb lesz. Ilyen módon lett megtervezve, ilyen a történet. Tudtam, hogy Bayonát szeretném rendezőnek, mielőtt bárki is hallott volna erről a lehetőségről, ezért minden az ő tudása és képességei köré lett építve."

J.A. Bayona a 2007-es "Árvaház" című kritikusok által elismert, horror-thriller filmével debütált, így az ijesztgetés közel áll hozzá. Sajnos Colin Trevorrow nem árulta el részletesebben, hogyan lesz félelmetesebb a folyatás, de kiderült, hogy több úgynevezett animatronic dinoszaurusszal fogunk találkozni. Az animatronic technika az amikor, robotok használatával mozgatnak meg embernek vagy állatoknak tűnő szerkezeteket, ezzel "életre keltve" azokat. Tehát nyilván kevesebb CGI és élethűbb szörnyek várnak majd minket, ami nem hangzik rosszul.

Colin Trevorrow elmondta egy interjúban, hogy követni fogják a franchise alapvető előírását, ami abban áll, hogy az animatronic dinoszauruszok használata akkor a legjobb, amikor a lény egy helyben áll, a fejét mozgatja vagy a csípője feletti rész mozog. A producer elárulta, hogy az előző Jurassic World filmben, azért láthattunk kevesebb ilyen technikát, mert az Indominus Rex egy gyors mozgású dinó, aminek egyszerre kellett mozgatnia a kezeit, lábait, farkát. Trevorrow hozzátette, hogy a folytatás forgatókönyvét úgy írták meg, hogy több lehetőség legyen a megépített, mozgó dinoszauruszok használatára. A filmet rendező Bayona is támogatja az ötlet, így kíváncsian várjuk az élethűbb lényeket a filmvásznon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)