Hirdetés

Jön még egy Halálos iramban film, méghozzá női főszereplővel

|

Az lehet, hogy Vin Diesel családja nyugdíjba vonul, de a Fast & Furious franchise még sokáig velünk lesz.

Hirdetés

Alighanem nagyítóval kellene keresni a Halálos iramban szériától extázisba jövő filmesztétákat, de függetlenül attól, hogy ki mit gondol a produkciókról, jegyeladásokban mérhető sikerüket senki sem vonhatja kétségbe: a Hobbs & Shaw spin-offal együtt tíz filmből kettő is átlépte az egymilliárd dolláros mérföldkövet, mi több, a hetedik benézett másfél milliárd fölé is.

Ennek tükrében cseppet sem meglepő, hogy hiába ér (állítólag) véget a tervezett tizedik és tizenegyedik résszel a széria fősodra, jönnek még további oldalhajtások, mint a Dwayne Johnson és Jason Statham párosával forgó Hobbs & Shaw 2.

Hirdetés

Erről a tervről már tudunk egy ideje, ám a franchise-ban nemcsak főszereplőként, hanem producerként is érdekelt Vin Diesel felfedte, hogy megbízta az írócsapatot egy újabb F&F spin-off szkriptjének fejlesztésével, mely a Charlize Theron által megformált kiberterroristát állítaná a középpontba.

Mivel részleteket sem ő, sem pedig az Oscar-díjas színésznő nem osztott meg a nyilvánossággal, csak találgatni tudunk, hogy miről szólhat majd Cipher önálló története. Eredetsztori ugyanúgy elképzelhető, mint a feloldozás keresése, amennyiben vele is az Dieselék szándéka, mint az eredetileg antagonistaként bemutatott Shaw fivérekkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Abban azonban biztosak lehetünk, hogy ameddig nyomtatják a pénzt a Halálos iramban filmek, amíg egy hétvégén 40 ezer honfitársunk ül be a moziba, hogy kikapcsolja az agyát (és milliók világszerte), addig Dieselék ki fogják szolgálni a közönséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)