Hirdetés

Jön a Halloween sorozat, ami rebootolja a franchise-t

|

Michael Myers újból visszatér, és ez csak a kezdet.

Hirdetés

Számos Halloween-film készült John Carpenter 1978-as, kultikus eredetije óta, ráadásul nehéz követni is, hogy melyik mikor játszódik. David Gordon Green 2018-as újragondolása azonban olyan kapcsolódási pontot jelentett, amin keresztül a nem horrorrajongók is könnyedén be tudtak lépni Michael Myers ámokfutásába. Gordon Green rendezése ugyanis a '78-as klasszikus eseményeit folytatta, visszahozva annak ikonikus női főhősét, Laurie Strode-ot (Jamie Lee Curtis).

David Gordon Green aztán trilógiává érlelte elképzeléseit: 2021-ben a Gyilkos Halloween folytatta, majd 2022-ben A Halloween véget ér zárta le a történetet. A rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, még nem fejeződött be a franchise, most éppen egy tévésorozatot terveznek hozzá. 

Hirdetés

A Deadline interjút készített a Miramax tévés részlegének fejével, Marc Helwiggel, amiből kiderült, hogy még októberben kötöttek szerződést a Trancasszal egy Halloween-tévésorozat fejlesztéséről, amely az elképzeléseik szerint egy új televíziós és filmes univerzumot indíthat el. Tehát rebootnak szánják, mindösszesen az 1978-as filmet tartják meg kiindulási alapként. Helwig így fogalmazott:

"Gyorsan haladunk, ez prioritás számunkra. Az elmúlt hónapokban rengeteg izgalmas beszélgetést folytattunk számos igazán tehetséges emberrel, és azt hiszem, hamarosan elég jó elképzelésünk lesz arról, hogy mit fogunk csinálni. Remélhetőleg hamarosan le tudjuk fixálni, hogy kik alkotják a kreatív csapatot. [...] Az alapot az eredeti film, John Carpenter műve, annak karakterei adják, és talán egy olyan karaktercsoport is, amelyre nem igazán fókuszáltunk a legutóbbi filmekben. Ez egy teljes kreatív újraindítást jelent,  visszatérünk az eredeti filmhez, és nem a legutóbbi filmekből indulunk ki."

Helwig hozzátette, hogy a Halloween egy nagy univerzum, a legutóbbi trilógia története pedig méltó lezárást kapott, szóval nem igazán lett volna lehetőségük se folytatni. 

Ti mit gondoltok erről az egészről?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)