Hirdetés

Jön a Buzz Lightyear eredettörténet Amerika Kapitány főszereplésével

|

A Pixar arra készül, hogy kibővítse a Toy Story univerzumot, az első spin-off pedig mindenki kedvenc űrharcosáról szól majd.

Hirdetés

A Pixarnak is volt bejelenteni valója az éjjel, méghozzá a Lightyear, Buzz Lightyear eredetfilmje került fókuszba. A sztori bemutatja majd, hogy hogyan lett az egyszerű pilótából űrharcos, és ha ez a felütés nem lenne elég csalogató, akkor ott van az a tény is, miszerint Chris Evans adja majd Buzz hangját. A projekt rendezéséért az az Angus MacLane felel, akinek a Szenilla nyomábant is köszönhettük.

A film nem egy tipikus Toy Story mozi lesz, egy kicsit ennél árnyaltabb a dolog. A Pixar egy nagy költségvetésű, epikus sci-fi kalandot akar összehozni.

Hirdetés

"Amikor összeraktuk az első Toy Story filmet, akkor Buzz Lightyeart egy menő sci-fi film hősének mintájára terveztük. Ennyi év után most végre megcsinálhatjuk azt a filmet."

- szól a kommentár. Tehát a Lightyearben megismerhetjük a hőst, akiről Buzz-t, a játékfigurát mintázták. Ez az oka annak is, hogy a főszereplő hangját nem Tim Allen adja: Chris Evans egy fiatalosabb, mégis erős jelenlétet kölcsönözhet a hősünknek, és így segít megkülönböztetni a játékfigurát a "valódi" űrharcostól.

Sajnos több információt nem kaptunk a spin-off kapcsán, de a Disney egyébként is elárasztott minket Star Wars és Marvel hírekkel, így annyira ez talán nem is baj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)