Hirdetés

Johnny Deppet és Jenna Ortegát is kiborította, hogy összeboronálták őket

|

Felröppent a pletyka, hogy összemelegedett a két színész.

Hirdetés

Aki a hírnév útját járja, annak gyakran a magánélete is a nyilvánosság előtt zajlik, ha akarja ezt az illető, ha nem. Régebben főként a bulvárlapok követtek el mindent azért, hogy a sztárok összes vélt vagy valós titkát előássák, manapság viszont egy szimpla közösségi médiás poszt is kiválóan alkalmas a pletykák elindítására.

Most éppen a netflixes Wednesday-sorozattal világhírűvé vált Jenna Ortega és Johnny Depp kerültek célkeresztbe, akikről az interneten röppent fel a szóbeszéd, hogy egy párt alkotnak, hangos csámcsogást indítva el a köztük lévő 40 éves korkülönbség kapcsán.

Hirdetés

Ám ahogy az Unilad beszámolójából kiderül, mindkét színész cáfolja a celebpletykákra szakosodott közösségi médiás fiók, a Deuxmoi által elindított híresztelést. A felvetésre adott nyilatkozatok alapján Ortega és a Depp sem vette jó néven, hogy összehozták őket a rossz nyelvek.

"Ez annyira nevetséges, hogy még nevetni sem tudok. Soha életemben nem találkoztam és nem is dolgoztam Johnny Depp-pel. Kérem, hagyják abba a hazugságok terjesztését, és hagyjanak minket békén."

- közölte a 20 éves Ortega az Instagram-fiókján posztolt sztoriban (24 óra után eltűnő, rövid videó), míg a régi motoros Depp a szóvivője útján zárta rövidre a találgatást:

"Mr. Deppnek semmilyen személyes vagy szakmai kapcsolata nincs Ms. Ortegával. Soha nem találkozott vele, és nem is beszélt vele. Nem vesz részt semmilyen közös projektben vele, és nem is áll szándékában. Megdöbbentőek számára ezek az alaptalan és rosszindulatú pletykák, amelyek célja, hogy ártsanak a hírnevének és a karrierjének."

Az érintettek felháborodása persze teljesen érhető, hiszen egyrészt senkinek semmi köze ahhoz, hogy éppen kivel vannak együtt a színészek, másrészt pedig egyikükre sem vet jó fényt a pletyka: a feltörekvő Ortega számára kínos lehet, hogy egy 60 éves férfival hozzák hírbe, Depp karrierje pedig épp most igyekszik kiheverni azt a meghurcoltatást, amit a volt felesége, Amber Heard hamisnak bizonyult bántalmazási vádjai okoztak, így cseppet sem hiányzik neki egy újabb botrány.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)