Hirdetés

Johnny Knoxville a Jackass 4 után szakít a szériával

|

Nem fog több Jackass filmben szerepelni a jövőben.

Hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban, hogy telik az a rohadt idő, minthogy már több mint 20 éve indult el a Jackass sorozat? Az egymást önfeledten szívató bagázs rengeteg embert nevettetett meg az őrültségeivel, a szériát pedig három film (és egy spin-off) is követte. 2019-ben aztán bejelentették, hogy megvalósul a Jackass 4, akkor még úgy volt, hogy a csapat oszlopos tagja, Johnny Knoxville rendezheti.

Ez aztán átalakult, és a Jackass veterán Jeff Tremaine került a projekt élére, de ez még a legenyhébb bonyodalom a negyedik rész viharos megvalósulásának esetében. 

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt például sokat tolódott a forgatás, majd a munkálatok két nap után leálltak, mivel Knoxville-t és Steve-O-t kórházba kellett szállítani egy balul sikerült mutatvány után (hangszerekkel a kézben próbáltak mozgó futópadra ugrani), Bam Margerát pedig kirúgták a produkcióból és arra kérte rajongóit, hogy bojkottálják a Jackass 4-et. Így jutottunk el Johnny Knoxville legújabb interjújáig, amit a QQ-nak adott. Ebben a széria sztárja megerősítette, hogy ez lesz az utolsó hozzájárulása a franchise-hoz. A már 50 éves színész mázlistának érzi magát, hogy azon abszurditás ellenére, amin a teste átment, még semmi visszafordíthatatlan nem történt eddig vele. Persze tudta, hogy mire vállalkozott, de nem kísértené tovább a szerencséjét. 

Steve-O hozzátette, hogy a sérüléseik az idő múlásával súlyosbodnak: bár a forgatás ugyanolyan, mint korábban, azonban a csontjaik lényegesen könnyebben törnek már és magukhoz térni is több időbe telik. Ezt maga Knoxville is megtapasztalta, amikor a 2018-as Action Point forgatása közben négy agyrázkódást is szenvedett, ekkor tudatosult benne, hogy nem engedhet meg magának több ilyet és nem teheti ki ennek a családját sem. 

A Jackass 4 a jelenlegi tervek szerint 2021. október 22-én kerülhet a mozikba, és olyan állatságok várhatóak benne, minthogy Steve-O deréktől lefelé lebénítva próbál futni vagy hogy megmártózik egy medencényi vizeletben - ezt ő maga árulta el nemrég egy videóban

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)