Hirdetés

Johnny Depp regisztrálta magát a TikTokra, hogy köszönetet mondjon támogatóinak

|

Johnny Depp első TikTok videóját máris több millióan nézték meg.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy megnyerte rágalmazási perét volt felesége, Amber Heard ellen, Johnny Depp ledobta a közösségi médiás atombombát: regisztrált a TikTokra. Egyelőre egyetlen egy klipet töltött fel a videómegosztóra, ennek leírásában pedig támogatónak mondott köszönetet.

Depp rövid videóját immár több mint 11,7 millióan nézték meg, noha hazai idő szerint csak tegnap délután került fel a TikTokra.

Hálálkodó üzenetében a színész úgy fogalmazott, hogy mint mindig, továbbra is a rangók maradnak a munkáltatói, akiknek nem is tudja, hogyan mondhatna köszönetet. A videót már több mint 4 millióan kedvelték és 220 ezernél is többen kommenteltek alatta.

Hirdetés

Ezek túlnyomó többségben Depp-pel rokonszenvező hozzászólások. Johnny Depp TikTok-profiljának már 7 milliónál is több követője van, ez a szám pedig percről percre folyamatosan nő. 

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Johnny Depp és Amber Heard perét egyébként nemrég egy külön videóban foglaltuk össze. Ha érdekelnek a tárgyalássorozat legfontosabb pillanatai, akkor itt tudod pótolni ezt az anyagunkat:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)