Hirdetés

John Cena is szerepel a Barbie-filmben, kezd körvonalazódni, hogy kit fog alakítani

|

John Cena és Dua Lipa is szerepet kaptak az új Barbie-ban, karaktereik pedig nagyon közel állnak majd egymáshoz.

Hirdetés

Tegnap megérkezett a Barbie-film legújabb rövid előzetese, amiben felvillant egy pillanatra a stáblista is, melyen a szemfüles nézők új neveket szúrhattak ki. Ennek köszönhetően kiderült például az is, hogy a pankrátorból lett színész, John Cena is szerepelni fog a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült filmben. De vajon kit alakíthat Cena? Elvileg erre is vannak elég konkrét infók.

A The Sun információ szerint ugyanis Dua Lipa (igen, a népszerű énekesnő sem marad ki a moziból) egy Barbie-t, egészen konkrétan egy sellő verziót fog alakítani, Cena pedig az ő szerelme lesz a filmben.

Hirdetés

Ebből elég egyértelműnek tűnik, hogy John Cena is a számos Ken verzió egyike lesz majd, (Ryan Gosling mellett Kent alakítja Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa és Scott Evans is), de még nagyobb csavar lehetne, ha a sellő Barbie nem egy random Kenbe szeretne bele, hanem egy másik Mattel játékba, mondjuk egészen konkrétan egy WWE akciófigurába. Történetesen ugyanis a Mattel játékgyártó cég felel a valóságban nem csak a Barbie babákért, hanem a kigyúrt műanyag WWE bunyósokért is.

A Barbie-film július 20-án érkezik meg a magyar mozikba, legkésőbb ekkor kiderülnek a részletek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)