Hirdetés

Joaquin Phoenix otthagyott egy interjút, amelyben a Joker erőszakosságáról kérdezték

|

A színész így válaszolt egy furcsán feltett kérdésre.

Hirdetés

Hatalmas siker volt a Joker az idei Velencei Filmfesztiválon, viszont ezzel együtt nagyon megosztó a mű, és sokan negatív kritikákkal illetik a filmet. Ezeket a megjegyzéseket a marketingesek pedig ötletes reklámokká is alakítják.

Hirdetés

A film címszereplője, Joaquin Phoenix nagyszerű alakítást nyújtott, és több interjú során kérdezgették a felkészülés és a munka nehézségeiről. Az egyik legutóbbi sajtóeseményen a The Telegraph riportere olyan kérdést tett fel a színésznek, hogy Phoenix inkább kiviharzott az interjúról. A riporter kérdése arra irányult, hogy a mentális betegségekkel küzdő Arthur Fleck karaktere "perverz módon inspirálhat agresszív embereket, és akár tragédia is történhet". Lehet, hogy egy ilyen kérdésre Phoenix reakciója volt a jó válasz. A színész később visszatért, és befejezte az interjút, miután a Warner Bros. sajtósa sikeresen kezelte a problémát.

A Joker hamarosan látható lesz a hazai mozikban is, október 3. a premier napja. Ti meg fogjátok nézni a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)