Hirdetés

Joker - magyar szinkronnal is hidegrázós az előzetes

|

Két hét van még a premierig, addig magyarul is megnézhetjük a film hosszabb trailerét.

Hirdetés

Nem mindig a világ legjobb filmjeit díjazzák az ilyen-olyan eseményeken, de az azért elmond valamit a Jokerről, hogy képregényadaptáció mivolta ellenére behúzta az Arany Oroszlánt, ami az elmúlt években A víz érintésénél és a Románál landolt.

Hirdetés

A rendező is köszönetet mondott a Warner Bros. fejeseinek, hogy be mertek vállalni egy másféle filmet, és remélhetőleg mi is hálásak leszünk majd ezért. A hazai mozik október 3-án mutatják be a Jokert, az alábbi előzetes pedig segíthet egyértelműen eldönteni, hogy vállaljátok-e a lelki tortúrát, vagy inkább kihagyjátok ezt, és megvárjátok, amíg Robert Pattinson Batman jelmezébe bújik, és felveszi a harcot egy másik Jokerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)