Hirdetés

Jeremy Renner több mint 30 csontját eltörte a balesetben, már a rehabilitációról posztolt

|

Legújabb Instagram képén árulta el Jeremy Renner, hogy temérdek csontja törött a horrorbalesetben.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy bár a teljes felépülés nagyjából két évbe telik majd, hazaengedték a kórházból Jeremy Rennert, aki még az év elején szenvedett súlyos balesetet, mikor elütötte őt saját hókotrója. A Marvel mozifilmek Sólyomszeme most arról tett közzé képet, ahogy épp reggeli tornáját végzi segítséggel. Teljesen bizonyos, hogy a fizikoterápia még hosszú ideig Renner mindennapjainak szerves része lesz. 

A posztban külön köszönetet mondott mindenkinek a kedves üzenetekért és a jókívánságokért, amit neki vagy családjának küldtek. És itt jött az igazán érzelmes rész.

Hirdetés

Jeremy Renner ugyanis elárulta, hogy több mint 30 törött csontja van, ezek a csontok viszont össze fognak forrni, és erősebbek lesznek, mint korábban. Pontosan úgy, ahogy a család és a barátok közötti szeretet és kötelék is összeforr, és egyre erősebbé válik.

A poszt alatt persze azonnal megjelentek a hírességek, akik csupa szépet és jót írtak Rennernek. Így tett például Chris Hemsworth, Jason Momoa és Heidi Klum is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)