Hirdetés

Jégvarázs 2 - az új előzetesben egy ismeretlen királyság felfedezésére indul a testvérpár

|

Elza látomásai egy elvarázsolt erdőbe vezetik majd szereplőinket, ahol még a mágikus képességek dacára is is komoly kihívások várnak rájuk.

Hirdetés

A Jégvarázs második részének korábbi trailere is sejttette, hogy Elzának újabb gondjai akadnak varázserejével, a ma debütált előzetesben pedig kiderül, hogy látomások is gyötrik, illetve azt is láthatjuk, hogy főszereplőinknek milyen megpróbáltatásokon kell keresztülmenniük ahhoz, hogy a víziók végére járjanak.

Hirdetés

Az előzetes egy visszaemlékezéssel kezdődik, ahol a lányoknak édesapjuk mesél egy elvarázsolt erdőről, ahol egykor szabadon járhattak az emberek, de valami balul sült el, azóta pedig senki nem merészkedhet a közelébe. Emellett azt is láthatjuk, hogy Elza nem bír erejével és látomásoktól gyötörve veszélyezteti a birodalmat. Természetesen ismét visszatérnek a gömböc trollok, akik szerint pontosan az elvarázsolt erdőben lehet a megoldás a fagyos varázserővel megáldott (vagy megátkozott) lány problémájára. Természetesen Anna nem engedi el egyedül nővérét, így összeáll a csapat, hogy új vidékeket fedezzenek fel:

A királyi testvérpár következő kalandja november 22-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)