Hirdetés

Jamie Foxx ismét eljátszhatja Electrót a készülő Pókember filmben

|

Noha a karakter a 2014-es A csodálatos Pókember 2. végén meghalt, úgy tűnik, hogy a Marvelt ez nem akadályozza meg, hogy visszahozzák a Tom Holland nevével fémjelzett szériába is.

Hirdetés

Pókember az egyik olyan szuperhős, akinek az elmúlt húsz éveben több variációját is láthattuk a mozivásznon élőszereplős formában. Tobey Maguire és Andrew Garfiled után, az MCU-ba most Tom Holland hozta el a karaktert, de a készítők azért tisztelegnek a korábbi filmek előtt.

A 2014-es A csodálatos Pókember 2-ben Jamie Foxx Electro szerepében tündökölt, ezért a Marvel most átemelheti a karaktert a filmes univerzumába. Ettől ez még persze nem lesz Pókverzum, pusztán egy jópofa ötlet.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az MCU tündöklése nem jelenti azt, hogy a régebbi filmek felé minden hidat fel kell égetni. Ezt bizonyítja az is, hogy a Pókember: Idegenben végén ismét feltűnt J. K. Simmons J. Jonah Jameson szerepében, akit a Sam Raimi-féle trilógiában is eljátszott.

A készítők Jamie Foxx-szal A csodálatos Pókember széria előtt emelnek kalapot, pláne úgy, hogy ő is az ott eljátszott karakterét,  Electrót kelti ismét életre. A Marvel ugyan egyelőre nem kommentálta a hírt, de a belsős infók szerint a színész és a stúdió közötti  tárgyalások már a megállapodás környékén tartanak.

Ti melyik korábbi színészt látnátok szívesen az MCU-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)