Hirdetés

James Gunn felfedte, mi a helyzet a fekete Supermanre fókuszáló filmmel

|

A DCU-t az ő írásában és rendezésében készülő Superman: Legacy nyitja meg, de az nem volt világos, hogy ez milyen hatással van a korábban bejelentett projektre.

Hirdetés

James Gunn és Peter Safran vezetésével teljesen megújul a DC filmes univerzuma 2025-től kezdődően, ekkor kerül majd valószínűleg mozikba a Superman: Legacy. Bár Gunn még nem jelentette be, hogy ki lehet az a színész (a rengeteg spekuláció ellenére sem), aki eljátszhatja a karaktert Henry Cavill helyett, arról már beszélt, hogy mi alapján fogja kiválasztani az új Supermant

A DCU mellett azonban helyet kapnak olyan történetek is a vállalatnál, amik nem illeszkednek a fő univerzumhoz, a DC Elseworlds kategóriába kerül például a Robert Pattinson-féle Batman folytatása, a Joker 2 és az új Constantine is, de ide tartozhatna az a projekt is, amelyről utoljára tavaly áprilisban hallottunk: a fekete Supermant felvonultató rebootról

Hirdetés

Eddig csupán annyit tudtunk erről a filmtervezetről, hogy Ta-Nehisi Coates (aki többek között Fekete Párduc képregényeket is írt) dolgozik a forgatókönyvön, és J.J. Abramsnek, illetve produkciós cégének, a Bad Robotsnak is köze volt hozzá, viszont a DCU bejelentése után nem kaptunk helyzetjelentést róla.

Egészen mostanáig. James Gunn a hamarosan mozikba kerülő A galaxis őrzői 3 kapcsán adott interjút az io9-nek, és beszélt arról is, hogy mi a helyzet Coates projektjével, a Superman: Legacy miatt megvalósulhat-e még egyáltalán az ötlet.

"A két koncepciónak semmi köze egymáshoz. [A fekete Supermanről szóló] egy izgalmas filmnek ígérkezik. Tudom, hogy a projekt vezető producere, Chantal Nong rendkívül izgatott miatta. Szóval, ha befut, és nagyszerű lesz - bár még nem olvastam a forgatókönyvet -, valamint ha megfelelő lesz az időzítés is, akkor abszolút megvalósulhat. Ez viszont teljesen független [a DCU-tól]. Ez egy olyan Elseworlds sztori lesz, mint a Joker."

Ez tehát a válasz: a fekete Supermanre fókuszáló projekt továbbra is készül, de még nincs kőbe vésve, hogy be is mutatják. Ti örülnétek neki, ha megvalósulna?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)