Hirdetés

Itt van minden Star Wars sorozat, ami jövőre érkezik a Disney+-ra

|

Jövőre sem maradunk friss Star Wars tartalmak nélkül, sőt.

Hirdetés

Egyelőre sok a bizonytalanság a messzi-messzi galaxis mozis jövőjével kapcsolatban, szerencsére azonban a Star Wars fanoknak így is jó kilátásaik vannak a jövő évre, hiszen 2023-ban több sorozattal bővül a franchise a Disney+ kínálatában.

Ugyan egyelőre csak két széria rendelkezik megerősített megjelenési dátummal, számos további produkció várható jövőre a streaming szolgáltatónál, továbbá vannak olyanok is, mint például a Star Wars: Lando, ami szintén feltűnhet végre jövőre.

Hirdetés

Az már biztos, hogy ezek mind 2023-ban debütálnak:

  • 2023. január 4.: Star Wars: A Rossz Osztag 2. évad
  • 2023. március 2.: A Mandalóri 3. évad
  • Star Wars: Ahsoka
  • Star Wars: Skeleton Crew
  • Star Wars: Visions Vol. 2
  • Star Wars: Young Jedi Adventures

Ezeken kívül, mint azt fentebb is írtuk, elképzelhető, hogy elstartol még a Star Wars Lando, közben pedig készül a remekül sikerült Andor második évada, és a Star Wars: The Acolyte is. Ti melyiket várjátok legjobban a 2023-as felhozatalból?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)