Hirdetés

Itt az összes rúgás, amit valaha a filmvásznon láttál

|

Neked is leesik az állad, amikor a filmekben egy körbepörgőrúgással küldenek valakit a földre? Akkor ezt a videót neked találták ki.

Hirdetés

Eric Jacobus munkássága szerepelt már néhány hónnappal ezelőtt a GSO-n. Tudjátok ő az a harcművész és kaszkadőr, aki a Tekken mozdulatait a valóságban is leutánozta. Aki Hwoarang technikáját egy az egyben képes leutánozni, az valószínűleg tud egyet s mást a rúgásokról.

Jacobus persze nem csak a Tekkenben látható rúgásokat tudja bemutatni, hanem gyakorlatilag az összeset, ami létezik. Mindegy, hogy fejmagasságban vagy a földön, 720-at pörögve vagy 4 métert repülve kell-e szétrúgnia a célpontot, kegyetlen erővel teszi. A No Shadow Kick után vissza is pörgettem a videót, mert elsőre fel sem fogtam mi történik.

Érdemes megnézni a többi videóját is, főleg akkor, ha bejön az FPS vonal, ugyanis rengeteg fejkamerás videó található a csatornáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)