Hirdetés

Itt az élőszereplős One Piece adaptáció első előzetese, eldobod tőle a szalmakalapod

|

Az is kiderült, hogy mikor érkezik a Netflixre a One Piece feldolgozása.

Hirdetés

Előfordult már néhányszor a múltban, hogy sikeres animéket és mangákat élőszereplős filmekben, sorozatokban próbáltak egy a rajzfilmekre kevésbé fogékony közönségnek elhozni, de a végeredmény általában nem nyerte el a közönség tetszését - sem a rajongókét, sem a franchise-okkal frissen ismerkedőkét.

A Netflix azért próbálkozik, és augusztus 31-én bemutatja a One Piece-t, egy nyolcrészes sorozatot, amiben Inaki Godoy alakítja Monkey D. Luffyt, Mackenyu Rorona Zorót, Emily Rudd Namit, Jaco Bromeró Gibson Usoppot és Taz Skylar Sanjit.

Hirdetés

A történet középpontjában természetesen Luffy és barátai állnak, azt kísérhetjük figyelemmel, ahogy az ifjú mindent megtesz a kalózkirállyá válásért. Eiichiro Oda, az eredeti manga alkotója vezető producerként segíti az alkotókat, hogy a sorozat a lehető leginkább hű legyen az alapanyaghoz, és korábban azt írta, ha ő nem elégedett az eredménnyel, addig halogatja a projektet a Netflix, míg elfogadhatónak nem ítéli. Nézzétek meg az első előzetest, és döntsétek el, szerintetek milyen lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)