Hirdetés

Itt a Transformers One első előzetese, aminek az űrben tartották a premierjét

|

A Optimus fővezér és Megatron eredettörténetét feldolgozó filmből még akár trilógia is lehet, ha jól sikerül.

Hirdetés

Továbbra is hisz a Hasbro abban, hogy érdemes Transformers filmekbe invesztálni, annak ellenére is, hogy egyetlen rész sem teljesített annyira rosszul, mint a 2023-as A fenevadak kora. Azonban nem csak élőszereplős feldolgozásokra számíthatunk, idén szeptemberben például egy animációs film érkezik.

A Transformers One-on az Industrial Light & Magic dolgozik, a rendezést Josh Cooley, a forgatókönyvet Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, Steve Desmond és Michael Sherman intézték. 

Hirdetés

A történet a Cybertron bolygón játszódik, és megtudhatjuk, hogyan vált barátból ellenséggé a franchise két ikonikus alakja, Optimus fővezér és Megatron. A Optimust Chris Hemsworth, Megatront pedig Brian Tyree Henry szólaltatja majd meg, az eredeti változat nézői Scarlett Johanssont (Elita-1), Keegan-Michael Keyt (Űrdongó), Jon Hammet (Sentinel fővezér) és Laurence Fishburne-t (Alpha Trion) is hallhatják majd.

Az amerikai premierre 2024. szeptember 20-án kerül sor. Ha bejön, trilógiává bővíthetik a sztorit, hogy legyen idő jobban kibontani a karakterek fejlődésének történetét.

Az alábbi trailert eredetileg úgy vetítették le, hogy felküldtek az űrbe egy szerkezetet, rajta egy kijelzővel, de aztán szerencsére megkaptuk nézhető, élvezhető változatban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)