Hirdetés

Ismerős arcot hoz vissza a következő Mission: Impossible film

|

Közel harminc év után láthatjuk majd újra a szerepében.

Hirdetés

Tom Cruise a Top Gun: Maverick sikere után visszatér a Mission: Impossible franchise-hoz, ráadásul rögtön két filmmel: a Mission: Impossible - Leszámolás 1. részt még idén bemutatják a mozik, a Leszámolás 2. részt viszont csak jövőre láthatjuk majd, mindkettőt Christopher McQuarrie (Jcak Reacher, Mission: Impossible - Utóhatás) írásában és rendezésében. 

Az eddigi filmekhez hasonlóan ezek esetében is attól volt hangos a sajtó, hogy Cruise milyen mutatványokat hajtott végre a forgatás során, még a Top Gun: Maverick sikerét is úgy köszönte meg az M:I 8 forgatása közben, hogy egy repülőből ugrott ki. Egyedül a bárányok tudták megállítani

Hirdetés

De nem Cruise kaszkadőrködése az egyetlen különlegessége a két részre osztott Leszámolásnak, az is felér egy kisebb szenzációval, hogy Rolf Saxon, aki a legelső Mission: Impossible filmben egy William Donloe nevű CIA-alkalmazottat alakított, közel három évtized után visszatér a szerepéhez. Miután Ethan Hunt sikeresen ellopta a listát a CIA szigorúan őrzött páncélterméből, Donloe-t azonnali hatállyal kirúgták és áthelyezték egy alaszkai állomásra. Hogy Donloe mennyit változott az azóta eltelt időben, azt McQuarrie mutatta meg egy Instagram-fotóval:

De nem Saxon az egyetlen, aki visszatér az első Mission: Impossible filmből: Henry Czerny-t Eugene Kittridge-ként (az IMF korábbi igazgatója) láthatjuk újra, Vanessa Kirby karaktere, Alanna Mitsopolis (egy feketepiaci fegyverkereskedő) pedig annak a Max Mitsopolisnak a lánya, akit Vanessa Redgrave játszott az 1996-os klasszikusban. A szálak összeérnek. 

A Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész július 13-tól lesz látható a hazai mozikban Cruise mellett Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Cary Elwes, Haley Atwell, Pom Klementieff, Simon Pegg, Ving Rhames, Esai Morales és Rob Delaney szereplésével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)