Hirdetés

Megvan, mikor kezdődik az Iron Fist sorozat

|

Aki még nem unja a Marvel filmes univerzumát, az hamarosan egy újabb adagot kaphat belőle egy vasököl formájában.

Hirdetés

A Marvel Iron Fist sorozata szerves része lesz a Marvel Cinematic Universenek. Az új karakter Jessica Jones, Luke Cage és Daredevil, mellett szintén tagja lesz a Defenders csapatnak, de addig is meglesznek a maga problémái, amikről a márciusban startoló sorozat mesél majd nekünk.

Ma érkezett egy rövid 15 másodperces trailer, ami ugyan nem mutat sokat, de az kiderül belőle, hogy mikor érkezik a Netflix új szuperprodukciója.

Ahogy az a Netflix sorozatoknál lenni szokott, a március 17-i dátum nem csak azt jelöli, hogy mikor indul a sorozat, hanem ekkor már elérhető lesz az egész széria. Az első fotó is ma érkezett, amin a főszereplő éppen szétver egy kisebb tömeget.

Amíg az új harcos beköszön, addig még lesz egy Luke Cage évad, egy Doctor Strange mozi és új S.H.I.E.L.D. részek is jönnek. Egy pillanatnyi pihenőt nem kapunk a Marveltől, és mi ezt egy picit sem bánjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)