Hirdetés

Íme Nightform, az AI által megálmodott új szuperhős

|

A ChatGPT megálmodta a tökéletes szuperhőst, akit a Marvel és a DC rajongói is imádni fognak - legalábbis szerinte.

Hirdetés

Sokszor hallani, hogy a Marvel és a DC már kifogyott az ötletekből, nincs új a nap alatt, a kreativitás teljes hiánya jellemzi a képregényipart. Itt és most nem mi fogunk igazságot tenni ebben a cseppet sem egyszerű kérdésben, viszont úgy gondoltuk, megpróbáljuk kisegíteni a mainstream képregényóriásokat. Erre pedig az AI-t, egészen pontosan a ChatGPT GTP-4-es modulját hívtuk segítségük. 

Azt a feladatot adtuk a mesterséges intelligenciának, hogy vizsgálja meg internetes keresések alapján, kik a Marvel és a DC legnépszerűbb szuperhősei, majd ezen adatok felhasználásával gyúrjon össze egy teljesen új karaktert, írja meg az eredettörténetét, találja ki a képességeit, álmodja meg a felszerelését, kinézetét, végül pedig készítsen is egy képet az új karakterről.

Hirdetés

Innentől tehát át is adjuk a szót a GPT-4-nek:

Új Karakter: Éjképző (Nightform)

Eredettörténet: Éjképző egykor egy briliáns tudós volt, aki különleges tárgyakat és technológiákat fejlesztett ki. Egy napon egy misztikus ősi tárgyat talált, ami lehetővé tette számára, hogy testét és elméjét emberfeletti képességekkel ruházza fel. Ez a tárgy egy különleges kapcsolatot hozott létre köztük, ami által Éjképző képes lett az árnyékok és az éjszaka erejének használatára.

Képességek

  • Árnyékmanipuláció: Képes kontrollálni az árnyékokat és sötétséget, létrehozva ezzel védelmi pajzsokat vagy támadó formációkat.
  • Éjszakai Erőfokozás: Sötétedéskor megnőnek a fizikai képességei, mint az erő, gyorsaság és ügyesség.
  • Felszerelés: Visel egy speciális páncélt, ami technológiai és misztikus elemeket ötvöz, növelve a védelmét és lehetővé téve különféle eszközök használatát.

Kinézet

  • Maszk: Félig átlátszó, holografikus kinézetű, kiemelve az éjszakai látást és egyéb szenzoros képességeket.
  • Ruha: Fekete, rugalmas anyagból, árnyékszerű mintázattal, amely változik az árnyékban.
  • Páncél: Könnyű, de strapabíró, modern kinézetű, antracitszürke és ébenfekete színekkel, futurisztikus vonalvezetéssel.

Egyéb Jellemzők

  • Övén különböző technológiai és misztikus eszközök.
  • Szárnyas motívumok a köpenyén, ami lehetővé teszi a lebegést vagy rövid távú repülést.
  • A kezében viselt kesztyűk lehetővé teszik az energia lövedékek kilövését.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)