Hirdetés

Íme az első hivatalos kép a Batgirl film hősnőjéről

|

Nem bízzák a véletlenre, képregényhű lesz az HBO Maxre készülő Batgirl mozi.

Hirdetés

Nem az idén az HBO Maxre érkező Batgirl film lesz a szuperhősnő első élőszereplős felbukkanása, bár valószínűleg elég sokan szeretnék inkább kitörölni emlékezetükből az 1997-es Batman és Robint, melyben Alicia Silverstone bújt a Denevérlány bőrébe - ebben a filmben ráadásul Barbara (Gordon helyett Wilson) nem is Gordon felügyelő lánya, hanem Alfred Pennyworth unokahúga volt.

Az új mozi szerencsére nem rugaszkodik el ennyire az eredeti DC Comics képregényektől, legalábbis a nemrég közzétett fotó erre utal.

Hirdetés

A címszereplő, Leslie Grace ugyanis Instagramon posztolt egy fotót, melyen teljes menetfelszerelésben látszik Batgirlként. A jelmeze abszolút képregényhű, szóval legalább ezen a téren nem kell elégedetlenkedniük a keményvonalas rajongóknak. Ezt a szuperhősgúnyát egyébként a 2011-től futó, negyedik Batgirl képregénysorozatban kapta meg Barbara, egészen pontosan a 2014-es Batgirl of Burnside című történetszál során.

Megalkotásakor a '60-as években futott Batman tévésorozatot vették alapul, ennek harmadik évadában bukkant fel Batgirl hasonló lila jelmezben.

A Batgirl egyébként már csak azért is izgalmas filmnek ígérkezik, mert maga Batman is szerepel majd benne, de nem Ben Affleck fogja alakítani Gotham City sötét lovagját, hanem a The Flash moziban visszatérő Michael Keaton.

Korábban úgy volt, hogy a Batgirl mellett egy Blue Beetle film is készül az HBO Maxre, de végül úgy döntöttek, hogy ezt az adaptációt inkább a mozikban mutatják be 2023 augusztusában. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)