Hirdetés

Íme a Magyarországon forgó Alien-film stábja és sztorija

|

A Vaksötét rendezőjével és Ridley Scott produceri felügyeletével készül.

Hirdetés

A közel- és távoli jövőben több projekttel is bővülni fog az Alien franchise. Egyrészt idén jön az izometrikus nézetű Aliens: Dark Descent, valamint készül már a következő nagy AAA-kategóriás Alien-videojáték is, másrészt egy sorozat és egy film is formálódik. 

Előbbiért Noah Hawley felel és a Hulura érkezik (nálunk a Disney+-ra), utóbbit pedig az a Fede Alvarez kezdi el forgatni pár nap múlva Magyarországon, aki a Vaksötétet írta és rendezte. Az Alien: Romulus munkacímen futó koncepció főszereplője Cailee Spaeny (Easttowni rejtélyek, Tűzgyűrű: Lázadás) lesz, de a stáb többi részéről és a történetről idáig nem árultak el semmit a készítők. 

Hirdetés

Most a 20th Century Studios bejelentette, hogy a projekt munkálatai március 9-én kezdődnek meg Budapesten, a szereplőgárdához pedig csatlakozott David Jonsson (Ipar, Deep State), Archie Renaux (Morbius, Shadow and Bone), Isabela Merced (Dóra és az elveszett aranyváros, Istant család), Spike Fearn (Batman, Volt egyszer egy nyár) és Alieen Wu (Closing Doors) is.

Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn, Alieen Wu és Isabela Merced
Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn, Alieen Wu és Isabela Merced

A sztori - amelyet Alvarez Rogo Sayagues-zel (Gonosz halott, Vaksötét 1-2) közösen írt - egy távoli világban élő fiatalok egy csoportjára fókuszál, akik szembekerülnek az univerzum legfélelmetesebb életformájával. Ez nem sokat árul el arról, hogy mire számíthatunk, de a Romulus munkacím miatt biztosak lehetünk benne, hogy lesz valamilyen mitológiai kapcsolódás is.

A Ridley Scott és Michael Pruss (A csendmadár, Gladiátor 2.) produceri támogatásával készülő Alien-film egyelőre még nem rendelkezik premierdátummal. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)