Hirdetés

Imádják a nézők a sorozatgyilkosokat, Jeffrey Dahmer hátborzongató sztorija után újabb évadokat szállít a Netflix

|

Kapásból két évaddal bővül Ryan Murpy sorozatgyilkosokra fókuszáló antológiasorozata, de A megfigyelő rajongói is örülhetnek.

Hirdetés

Mozis fronton nem túl impozáns a filmográfiája, ám ami a televíziózást illeti, Ryan Murphy a legnagyobb nevek közé tartozik. Dolgozott például az HBO-nak, a Foxnak és a Netflixnek is, és a teljesség igénye nélkül az elmúlt évtizedekben olyan sorozatokat hozott tető alá, mint a Kés/Alatt, a Glee - Sztárok leszünk!, az Amerikai horror story, az American Crime Story és a viszály.

Legújabb sikere a Jeffrey Dahmer - Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori az Evan Peters által megformált sorozatgyilkos rémtetteire, áldozataira, azok hozzátartozóira, a társadalom reakciójára és a rendőrség által elkövetett fatális hibákra, illetve azok kezelésére fókuszál. A 10 epizódból álló kerek történetet olyan jól fogadták a nézők (konkrétan csak a Stranger Thingsre voltak többen kíváncsiak az angol nyelvű produkciók közül), hogy a Netflix máris berendelt két további évadot.

Hirdetés

Hogy ezekben mely sorozatgyilkosok kerülnek majd a reflektorfénybe, egyelőre titok, mindössze annyit árult el a Netflix, hogy szörnyűséges alakokról van szó, akiknek tettei nyomot hagytak a társadalmunkon. A berendelt évadokkal összefüggésben a Deadline megjegyzi, hogy az antológiasorozat a legjobbkor robbant be, mert eddig úgy nézett ki, hogy Murphy és a Netflix 2018-ban kötött 300 millió dolláros megállapodása ablakon kidobott pénz volt csupán, ugyanis a streaming platformra gyártott produkciói (A politikus, Ratched, Halston, Hollywood stb.) nézettsége alulmúlta az elvárásokat.

És ha már szóba került a nézettség, egyértelműen a számok, és nem a kritikusok ítélete döntött arról, hogy a Bobby Cannavale és Naomi Watts főszereplésével forgatott A megfigyelő, amelyben valaki fenyegető hangvételű leveleket küld egy ház újdonsült tulajdonosainak, visszatérjen egy újabb évadra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Érdemes még hozzátenni, hogy a berendelésektől függetlenül idén lejár Ryan Murphy szerződése, tehát ha nem hosszabbít vele a Netflix, vagy ő nem akarja folytatni a közös munkát, akkor jó eséllyel lecsap rá valamelyik rivális streaming platform. Mint arra a Deadline is emlékeztet, Murphy jó barátja, Dana Walden a Disney egyik fejese.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)