Hirdetés

Ilyen lények bukkannak majd fel a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületben

|

Chris Pine, Michelle Rodriguez és a többiek bemutatnak néhány lényt a D&D világából.

Hirdetés

Nincs már messze a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület bemutatója, mi pedig minden kiadott kedvcsinálóval és információval még jobban várjuk. A film legutóbbi előzetese látványos összecsapásokat ígért, a Vecnára hasonlító főgonosz kellően fenyegető, továbbá a szinkronhangok listája alapján a magyar változatra sem lesz panasz, szóval minden adott egy jó szórakozáshoz.

A különc kalandorokból álló csapat ráadásul olyan ismert arcokból tevődik össze, mint Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Sophia Lillis és Justice Smith, akiknek nem csupán emberi ellenfelekkel gyűlik meg a baja, számos különleges lénnyel sodorja őket össze a sors. 

Hirdetés

Az egyikért nem is kell messzire menniük, rögtön a csapatuban megtalálható, ugyanis a fiatal lány, Doric (Lillis) képes bagolymedvévé alakulni, amelyet nem kell bemutatni a D&D rajongóknak. Hogy rajta kívül kikkel találkoznak még a főszereplők, abból az alábbi videó ad ízelítőt, és noha egy részüket már leleplezték az eddigi trailerek, azért akad egy-két új bestia, arról nem is beszélve, hogy maguk a színészek vezetik fel ezeket a teremtményeket, így még érdekesebbek: 

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület március 30-án kerül a hazai mozikba Jon Francis Daley és Jonathan Goldstein (Vakáció, Éjszakai játék) rendezésében. Várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)