Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Reszkessetek, betörők! 3 az idősebb Macaulay Culkinnal

|

Néhány trükk és felvétel segítségével összehoztak egy előzetest a Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban elképzelt folytatásához.

Hirdetés

Hatalmas kultusza van az 1990-ben bemutatott Reszkessetek, betörők!-nek, amely sok családban kihagyhatatlan karácsonykor, de nyugodtan hozzávehetjük az 1992-es Elveszve New Yorkban alcímű folytatást is, amely ugyanazzal a stábbal készült el, mint az előd. Visszatért a rendező, Chris Columbus, valamint a főbb szereplők (élen Macaulay Culkinnal, Daniel Sternnel és Joe Pescivel) is, és mindkét film hatalmas siker lett. A 20th Century Fox nem is engedte el. 

Csakhogy az 1997-es Reszkessetek, betörők! 3-ból már nem kért se Columbus, se Culkin, se Stern, se Pesci, teljesen más szereplőgárdával valósult meg (érdekesség, hogy a filmben felbukkant a tizenéves Scarlett Johansson is, aki itt még a pályája elején járt). Amiképpen a későbbi részek is. 

Hirdetés

A napokban megjelent egy Home Alone 3 - Kevin's Revenge (szabad fordításban Reszkessetek, betörők! 3 - Kevin bosszúja) című trailer a kamu előzeteseket készítő VJ4rawr2 YouTube-csatornán, amely különböző filmekből összevágott jelenetek, pár arccsere és egyéb trükkök segítségével igyekszik bemutatni, hogy milyen lenne a Reszkessetek, betörők! 3 egy valódi folytatásként. Az alábbi videóban már az idősebb színészeket "láthatjuk" és hasonló hangulatot varázsoltak össze, mint amilyen az első két film tudott felvonultatni. Nézzétek csak: 

Ha ismerős egy-két felvétel, az nem véletlen, hiszen többek között olyan alapanyagokból szedték őket össze, mint a pár évvel ezelőtti reboot, a Reszkessetek, betörők! Otthon, édes otthon (amelyben a Kevin bátyját, Buzz-t alakító Devin Ratray visszatért a szerepében), valamint Culkin reklámfilmje (amiben a Google Assisztenst népszerűsíti az idősebb Kevin McAllisterként).  

Ti megnéznétek egy ilyen Reszkessetek, betörők! filmet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)