Hirdetés

Így néztek volna ki a hírességek 150 éve

|

Egy fotóművész szerette volna kideríteni, hogy milyen is lenne, ha a napjaink kedvenceit visszaröpítenénk az 1860-as évekbe.

Hirdetés

Mindig vevők vagyunk egy érdekes fotósorozatra és szerencsére úgy tűnik, hogy Hollywood sztárjai is szívesen beszállnak egy ilyen buliba. Ezúttal a fotós a 19. századba küldte vissza a modelleket, amelyet egy korhű fényképészeti eljárással tett hitelesebbé.

Akárhányszor ránézünk egy régi fotóra, annak mindig van egy nagyon jellegzetes, kísérteties hangulata. A képek olyan pillanatokat és életképeket örökítenek meg, amelyekkel mi modern emberek már nem nagyon tudunk azonosulni. Victoria Will is ugyanezzel a gondolattal játszott el amikor úgy döntött, hogy megpróbálja a modern embereket elhelyezni ebben az öregecske miliőben. A tökéletes korhűség érdekében Will az akkoriban népszerű ferrotípia nevű képrögzítési eljárást használta, amely talán jellegében a mai polaroid technikához áll a legközelebb. Az eredmény igen ütős lett:

Azért érdemes megjegyezni, hogy a régies hatást néhol kicsit talán elrontja a modern öltözet, de ez is lehet a kísérlet része:

Nézzétek meg a teljes fotósorozatot, aztán a kommentekben áruljátok el, hogy melyik tetszett a legjobban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)