Hirdetés

Folytatódhat az Így jártam anyátokkal

|

Tekintettel arra, hogy a How I Met Your Mother még mindig népszerű, a 20th Century Fox tévés fejese szeretné visszahozni a karaktereket.

Hirdetés

Sokáig húzták, de szerencsére a How I Met Your Mothernek megadatott az, ami nem minden sorozatnak adatik meg: egy korrekt lezárás. Persze azon már lehet vitázni, hogy ez volt-e a legjobb a lehetséges befejezések közül, de legalább nem csak elcsapták valahol félúton.

Ezért is lenne érdekes egy folytatást látni. A 20th Century Fox egyik tévés illetékese, Dana Walden elmondta, ha a színészek és a készítők szeretnék, reméli, lesz lehetőségük visszatérni a sorozat karaktereihez. Ez alapján úgy tűnik, nem a csatornán vagy a gyártón múlik a dolog, de nem hisszük, hogy a közeljövőben lesz belőle bármi: a készítők, Carter Bays és Craig Thomas a Sonyval szerződtek le nemrégiben. 

Közben készülget egy spin-off, de nem tudni, az hol tart. A 2014-ben berendelt How I Met Your Dadből végül nem lett sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)