Hirdetés

Hogyan befolyásolta a Loki második évadának munkálatait Jonathan Majors letartóztatása?

|

A Marvel-sorozat producere mesélt erről egy interjúban.

Hirdetés

Napokon belül elstartol a Loki sorozat második évada, amit nálunk a Disney+ felületén nézhettek majd. Felfokozott várakozás előzi meg a folytatást, ugyanis mind a nézők, mind a kritikusok imádták az első szezont, amit számos 90% körüli értékelés is alátámaszt. A karakter amúgy is jó választásnak bizonyult, de a félistent megformáló Tom Hiddleston mellett a többi tehetséges színész, rendező és író is kellett ahhoz, hogy egy igazán minőségi sorozattal bővüljön a Marvel mostanában igen gyengén muzsikáló filmes univerzuma.

A második évadban szerepet kap Victor Timely karaktere is, akit egyébként a Hangya és a Darázs: Kvantumánia stáblista utáni jelenetében láthattunk először. Mivel Victor lényegében Kang egy variánsa, így természetesen Jonathan Majors formálja majd meg a sorozatban is.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban botrányba keveredett színész ellen testi sértés és zaklatás miatt emeltek vádat, így sokakban kételyek merültek fel a Loki második évada kapcsán, illetve hogy Majors balhéja miként befolyásolja majd a sorozatot és az általa megformált karaktert. Ezzel összefüggésben adott most egyértelmű választ a sorozat producere, Kevin Wright, amivel tiszta vizet öntött a pohárba.

A kérdésre Wright egy elég határozott nemmel válaszolt egy nemrégiben vele készített interjú során, amihez hozzátette:

"Ez talán - nem talán - ez az első Marvel-sorozat, ahol nem kellett pótforgatásokra sort kerítenünk. A történet, ami a képernyőkre került, az ténylegesen az történet, amit eredetileg is meg akartunk csinálni. Nagyon konkrét elképzeléssel indultunk neki a forgatásnak, és meg is találtuk a módját annak, hogy ezt véghez vigyük a megcélzott gyártási időszakban. Ez nagyon is az az elképzelés, ami a Disney+-on látható lesz."

A producer egyébként a sorozat esetleges átírásáról még elmondta, hogy ilyesmi egyáltalán fel se merült, hiszen amíg nem tudja pontosan, hogy mi lesz a színész ügyének a végkimenetele, addig elhamarkodott lenne bármit is megváltoztatni. Hozzátette, hogy nem mellesleg ő is csak annyit tud az esetről, amennyit a sajtó eddig nyilvánosságra hozott.

Hirdetés

A letartóztatása óta egyébként Majorsszel mind az ügynöksége, mind a PR csapata szerződést bontott és számos további kampányból is kivonták, azonban a bíróság még egyelőre nem hozott ítéletet az ügyben, mivel a tárgyalás időpontját október 25-ére halasztották. Mindenesetre aki amiatt izgult, hogy a színészt illető vádak bárminemű változást gyakorolnak majd a Loki második évadára, megnyugodhat, ugyanis a producer állításai alapján minden az eredeti tervek szerint maradt a folytatásban, amit egyébként október 6-tól nézhettek a Disney+ felületén.

Ti várjátok már a második évadot? Az első négy részről már tudunk mesélni nektek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)