Hirdetés

Hivatalos: kiválasztották az új Karate kölyök főszereplőjét

|

Ralph Macchio, Hilary Swank és Jaden Smith után ő lesz a negyedik fiatal, aki autót mosva, kerítést festve és ruhákat teregetve tanul meg karatézni.

Hirdetés

Egy ideje már tudni lehet, hogy részben a Cobra Kai alkotóinak közreműködésével készül a The Karate Kid (Karate kölyök) franchise hatodik mozifilmje. Ám az csak tavaly novemberben vált hivatalossá, hogy egyszerre tekinthetünk rá az eredeti trilógia, valamint a 2010-es remake folytatásaként. Ez azt jelenti, hogy a produkció főszereplőjét a Ralph Maccio alakította Daniel LaRusso és a Jackie Chan által megformált Mr. Han is tanítani fogja.

Az új karate kölyök kilétét azonban akkor homály fedte, mivel még csak a casting elején tartott a stáb, időközben azonban megtalálták a tökéletes jelöltet, aki mindenben megfelelt előzetes elvárásaiknak: kínai születésű, folyékonyan beszéli a mandarint, emellett olyan harcművészetekben járatos, mint a karate, a kungfu, a kumdo, a kempo és a taekwondo.

Hirdetés

Na de ki is lesz az, akik Ralph Macchio, Hilary Swank és Jaden Smith örökébe lép? Úgy hívják, hogy Ben Wang, és legutóbb a Disney+ egyetlen évad után elkaszált sorozatában, az Egy kínai Amerikájában (American Born Chinese) láthattuk Michelle Yeoh és Key Hu Quan oldalán.

Ben Wang
Ben Wang

A Sony Pictures december 13-án tervezi bemutatni a filmet az Egyesült Államokban, amit Jonathan Entwistle (Ez így nem oké, A ki***tt világ vége) rendez, és melynek a forgatókönyvét Rob Lieber (Nyúl Péter) jegyzi. A producer Karen Rosenfelt lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)