Hirdetés

A Disney+ egyetlen évad után elkaszálta a Minden, mindenhol, mindenkor Oscar-díjas sztárjainak sorozatát

|

A kiemelkedően jó kritikák sem hatották meg a szórakoztatóipari óriást.

Hirdetés

Tavaly májusban debütált a Disney+-on a magyarul meglehetősen szerencsétlenül fordított American Born Chinese, vagyis az Egy kínai Amerikája című sorozat első, mindössze hét epizódból álló évada. A történet központi alakja Jin Wang (Ben Wang), tajvani bevándorlók gyermeke, egy teljesen átlagos középiskolás, aki mangát gyűjt, szeret focizni, és egy csinos lány után epekedik, ám az élete teljesen felfordul, amikor az iskola igazgatója rábízza egy kínai cserediák, Wei-Chen (Jimmy Liu) istápolását. A fiúról kiderül, hogy nem közönséges halandó, ugyanis az apja nem más más, mint a legendás majomkirály, azaz Szun Vu-kung az Into the Badlandsből ismerős Daniel Wu megformálásában.

Fontos szerepet játszik még a sorozatban a tavaly hét Oscar-díjjal jutalmazott Minden, mindenhol, mindenkor két sztárja, Michelle Yeoh és Ke Huy Quan is. Az előbbi egy istennőt, az utóbbi pedig egy már visszavonult színészt játszik.

Hirdetés

A kritikusoknak nagyon bejött a Gene Leun Yang képregénye nyomán forgatott sorozat, ám a jelek szerint a Disney nem volt elégedett a nézettséggel, ezért a folytatásra már nem tart igényt. Ráadásul mindezt egy nappal azután közölte, hogy Michelle Yeoh vadonatúj sorozata, A Sun fivérek bemutatkozott a rivális Netflixen. Az utóbbi években egyre keresettebb színésznőnek egyébként nem kell attól tartania, hogy munka nélkül marad, hiszen szinkronizálni fog az Ark: Survival Evolved alapján készülő animációs sorozatban, miközben öt mozifilmet is forgat, köztük az Avatar harmadik és negyedik részét.

Ke Huy Quant pedig olyan produkcióban hallhatjuk és láthatjuk majd a közeljövőben, mint a Kung Fu Panda 4 és a The Electric State című sci-fi a Russo fivérektől.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)