Hirdetés

Hivatalos: készül a következő Predator film, megvan a címe és a rendezője

|

Bár a Prey, avagy Préda folytatása is terítéken van, ezúttal a korábbiaktól független, önálló produkciót kapunk.

Hirdetés

Jóllehet, a második film megítélése egész jó, és az Antal Nimród rendezte Ragadozóké sem feltétlenül tragikus, abban alighanem a legtöbb rajongó egyet ért, hogy az Arnold Schwarzeneggerrel, valamint a nemrég elhunyt Carl Weathersszel forgatott első Predator mozihoz egyik sem ér fel. Az alienes crossoverek nem sikerültek igazán jól (az elsőnek a PG13-as besorolás lett a veszte, a másodiknak pedig az, hogy botcsinálta rendezők kezébe került, akiknek a trancsírozáson kívül semmi se ment), de a Shane Black 2018-as próbálkozására sem gondolnak jó szívvel a yautják kedvelői.

Aztán jött a koronavírus-járvány kellős közepén az egyenesen streamingre gyártott Préda, és a Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10) által rendezett előzmény, amely végre már teljesen vállalható filmnek bizonyult. A remek kritikák és a kiugróan magas nézettség (megdöntötte a Hulu minden korábbi rekordját) hatására a 20th Century Studios egyáltalán nem zárkózott el a folytatás elől, amiben akár még az Amber Midthunder alakította Naru is visszatérhet.

Hirdetés

Mielőtt azonban erre sor kerülhetne, Trachtenberg a stúdió megbízásából leforgat egy másik Predator filmet Badlands címmel. A Deadline beszámolója alapján a szóban forgó produkció önálló történet lesz, független a Preytől vagy bármelyik másik korábbi mozifilmtől. Ilyeténképpen bármelyik történelmi kor vagy helyszín játszik, éppúgy otthont adhat neki a címmel harmonizáló vadnyugat, mint a távoli jövő, amikor a Föld kopár pusztaság csupán.

A The Hollywood Reporter egyébként úgy tudja, hogy hogy az alkotók (Trachtenberg és Patrick Aison forgatókönyvíró) ezúttal az ellenkező irányba mozdulnak el az idővonalon, és az új kalandot a jövőbe helyezik, továbbá a Prédához hasonlóan női főszereplőt szeretnének.

Ti milyen környezetben és korban játszódó Predator filmnek örülnétek leginkább?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)