Hirdetés

Hivatalos: jön a Furiosára koncentráló Mad Max előzményfilm, bejelentették a főszereplőket

|

Igazi sztárparádéval készülhet el George Miller új filmje, ami a Mad Max - A harag útja moziban megismert Furiosa fiatalkorára koncentrál.

Hirdetés

Már régóta volt belsős pletykák témája egy esetleges Furiosa spin-off film, ami a hatalmas sikert aratott, 2015-ös Mad Max - A harag útja sztorija előtt játszódik. A pletykáknak most vége, mivel megérkezett a hivatalos bejelentés, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza majd a sztori központi karakterét.

Furiosát az eredeti filmeben ugyebár még Charlize Theron alakította, az előzményben viszont Anya Taylor-Joy (Az új mutánsok, A boszorkány, Széttörve) kapta a szerepet.

Hirdetés

A stáblistán még előkelő helyet kapott a legerősebb Bosszúálló, Chris Hemsworth, valamint Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Watchmen sorozat) is. Az utóbbi párosról egyelőre nem tudjuk, hogy kiket játszanak majd, egyelőre csak az biztos, hogy benne lesznek a projektben.

Sajnos azon kívül, hogy A harag útja előtt játszódik a történet, nem sokat tudunk magáról a sztoriról, azt leszámítva, hogy a kamerák mögött ismét George Miller áll majd. Egyelőre sem a forgatás kezdetének, sem a premiernek nincs dátuma, bár a világ jelenlegi helyzetének tükrében talán felesleges is időpontokat ígérgetni. Egyelőre legyen elég annyi, hogy a film hivatalosan is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)