Hirdetés

Hivatalos: Jake Gyllenhaal főszereplésével folytatást kap az Országúti diszkó

|

Elnézve a számokat, nem meglepő, hogy érkezik a második felvonás.

Hirdetés

Hatalmas érdeklődés övezte az 1989-es eredeti film remake-jeként szolgáló, Jake Gyllenhaal főszereplésével a Prime Video felületén bemutatott Országúti diszkót. Az Amazon áprilisban kiadott közleménye szerint kevesebb mint két hét alatt röpke 50 millióan látták világszerte a ketrecharcosok marakodását, ami mint kiderült, azóta 80 millióra emelkedett.

Utóbbit egy Twitter/X bejegyzés mentén jelentett be a Prime Video, ezzel egy időben pedig megerősítette, hogy készül a folytatás, melyben Gyllenhaal biztosan visszatér majd, hogy újra megformálja Elwood Dalton karakterét.

Hirdetés

Más egyelőre nem derült ki a folytatással kapcsolatban, szóval Conor McGregor visszatérése sem tisztázott, illetve a rendező személye is kérdéses. A direktor, Doug Liman egyébként rendesen ki volt akadva amiért a stúdió nem küldte moziba a filmet, így simán benne van a pakliban, hogy sértettségében hátat fordít a produkciónak. Mindenesetre második rész így is, úgy is lesz, a rajongók pedig ennek csak örülhetnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)