Hirdetés

Hivatalos: folytatódik az Avatár: Az utolsó léghajlító a Netflixen

|

A vállalat nem is csak egy évadot rendelt be a kultikus animációs sorozat adaptációjából.

Hirdetés

A Netflix nagyon ráfeküdt az adaptációkra, elég csak a One Piece-re vagy a legújabb példára, az Avatár: Az utolsó léghajlítóra gondolni. Mindkettő hatalmas siker lett a streamingszolgáltató számára, így nem meglepő, hogy folytatni fogja ezt a trendet, amiképpen az sem, hogy a One Piece-ből már berendelte a második évadot, várhatóan idén el is kezdik forgatni.

A Netflix szerencsére nem tartotta sokáig homályban a rajongókat a sorozat sorsával kapcsolatban, mivel kb. két héttel a premier után már meg is érkezett a bejelentés, akárcsak tavaly a One Piece-nél. 

Hirdetés

A vállalat Twitteren/X-en jelezte egy plakát és két sor kíséretében, hogy berendelte az Avatár: Az utolsó léghajlító 2. és egyúttal 3. évadát is. A kettes számot a föld elem, a hármast a tűz veszi körbe:

Az eredeti animációs sorozat is három szezonból állt, ez pedig annak az élőszereplős feldolgozása, szóval ez azt jelenti, hogy a készítők lehetőséget kaptak rá, hogy Aang történetét végigmesélhessék. A Netflix egyelőre semmilyen más információt nem osztott meg a folytatásokról, de ez így is jó hír.

Ti láttátok már? Hogy tetszett?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)