Hirdetés

Jó hírt kaptak a netflixes One Piece sorozat rajongói

|

A vállalat már korábban berendelte a 2. évadot, most fejlemény történt.

Hirdetés

Nem volt könnyű dolga az élőszereplős One Piece stábjának, hiszen egy kultikus manga és anime után új formában, a rajongók mellett új közönséghez szólva kellett elmesélniük Monkey D. Luffy hosszú történetének kezdetét, de szerencsére a One Piece alkotója, Eiichiro Oda segítette a projektet. A Netflix produkciója pedig nagy siker lett, amelynek hatására nemcsak hogy berendelték a második szezont, de remake-elik az anime adaptációt, szintén a streamingszolgáltató megbízásából. 

Aki szerette Iñaki Godoy Luffyjának kalandjait, az azóta türelmetlenül várja a folytatással kapcsolatos híreket, hogy a Netflix szeptemberben zöld utat adott a következő évadnak, de eddig be kellett érnie azzal, hogy a stáb olyan színészeket nógat a csatlakozásra, mint Jamie Lee Curtis és Danny DeVito. 

Hirdetés

Most végre jó hír érkezett: a szereplőgárda egyik tagja, a Zorót alakító Mackenyu a japán Chibában megrendezett Bandai Card Games Fest döntőjén elárulta, hogy a közeljövőben megkezdik a második évad forgatását. Amikor ugyanis megkérdezték tőle, hogy részt vesz-e majd valamelyik versenyen, a színész azt mondta, hogy már nem lesz az országban egy újabb One Piece miatt. 

Persze rögtön felmerült, hogy Mackenyu elárulhatott volna-e ilyen információt, hiszen valószínűleg őt is hallgatásra kárhoztatták, azonban a színész vállat vonva hozzátette, hogy nem határozta meg a forgatás időszakát - pedig előtte finoman még arról is érdeklődött, hogy lesznek-e események Dél-Afrikában is (többnyire itt forgatták az első évadot). Az viszont biztosnak tűnik, hogy Mackenyu idén ezzel lesz elfoglalva, ez pedig azt jelenti, hogy jövőre talán már láthatjuk is a következő szezont. 

Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)