Hirdetés

Hivatalos: érkezik a Berlin 2. évada

|

A Netflix bejelentette A nagy pénzrablás spin-off sorozatának folytatását.

Hirdetés

A Netflix egyik pozitív hozadéka, hogy számos nem angol nyelvű sorozatot tett világszerte népszerűvé: a Nyerd meg az életed!, a Fauda vagy A nagy pénzrablás talán el sem jut hozzánk, ha nem látjuk meg az ajánlott tartalmak között a streaming szolgáltató kínálatában. Az utóbbi, eredetileg La Casa de Papel nevet viselő széria 3 évadot élt meg (egyre bonyolultabban darabolva), ám a siker egy dél-koreai adaptáció mellett egy spin-offnak is megágyazott.

Az előzménysorozatként szolgáló Berlin első évadának 8 része 2023 decemberének legvégén vált elérhetővé, és ugyan a kritikusi vélemények nem voltak maradéktalanul pozitívak, a nézettség indokolttá tette a 2. évad berendelését.

Hirdetés

A Netflix ma jelentette be, hogy lesz folytatás, de azt még nem tudták megmondani, mikorra várható a premier: a forgatás 2025-ben kezdődik. A közlemény szerint a premierje hetében a Berlin volt világszerte a legnézettebb sorozat, és 348 millió órányi megtekintéssel, 53 millió lejátszással összesítettben a kilencedik a nem angol nyelvű, a Netflixen elérhető szériák között.

A projektet Álex Pina és Esther Martínez Lobato vezetik, a fő szerepekben Pedro Alonsót, Michelle Jennert, Tristán Ulloát, Begoña Vargast, Julio Peña Fernándezt és Joel Sánchezt láthatjuk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)