Hirdetés

Hivatalos címet és plakátot kapott a Gladiátor folytatása

|

A Las Vegas-i CinemaCon keretein belül adott életjelet magáról Ridley Scott rendezése, így fény derült egy-két érdekességre.

Hirdetés

Nem derült ki eddig túl sok minden a jelen állás szerint novemberben érkező Gladiátor folytatásával kapcsolatban, amit természetesen az elődhöz hasonlóan a 86 éves legendás filmrendező, Ridley Scott dirigál. Azt persze már jó ideje tudjuk, hogy alakulgat a produkció, most viszont néhány hivatalos információ is befutott a sokak által várt folytatással kapcsolatban.

Első körben hivatalosan is megerősítést nyert a film címe, amire eddig többnyire Gladiátor 2-ként hivatkoztak. Nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben sem lesz ez másképp, ugyanis a folytatás nem kapott új címet, nemes egyszerűséggel a Gladiátor 2 (vagy ha úgy tetszik, Gladiátor II) névvel kerül majd mozikba.

Hirdetés

A CinemaCon során a film plakátját és szlogenjét is megismerhette a nagyközönség.

"Amit életünkben teszünk, az az örökkévalóságban visszhangzik."

- olvasható az idézet az aranypajzsos logón.

Ha a mondat hallatán jelzett pókösztönöd, az nem véletlen, ugyanis ezen szavak az első Gladiátor film elején hangzottak el, egyenesen a főszereplő, Russell Crowe szájából. Vélhetően a Gladiátor 2 központi témája is valami hasonló lesz, ami annyira nem meglepő, tekintve hogy a folytatás Lucius Verusra koncentrál majd, aki nem más, mint Lucilla (Connie Nielsen) fia, Marcus Aurelius unokája, és Commodus császár (Joaquin Phoenix) unokaöccse.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A folytatásban Lucius immáron felnőtt változatát Paul Mescal formálja meg, de Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Fred Hechinger és May Calamawy is az igen combos szereplőgárdát erősíti majd.

Bár a filmből egyelőre nem kerültek nyilvánosságra felvételek, a híresztelések alapján a korai képsorok rendre lenyűgözték a stúdió vezetőit, ami bizakodásra adhat okot. A Gladiátor 2 jelen állás szerint november 22-én kerül majd mozikba, míg az első előzetes a napokban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)