Hirdetés

Hivatalos: az Amazon elhozza nekünk a The Boys ötödik évadját is

|

A negyedik évad még el sem indult, de a Prime Video főnöksége láthatóan bízik a sikerben.

Hirdetés

A The Boys negyedik évada idén nyáron, egészen pontosan június 13-án indult hódító útjára. A Prime Video először három részt tesz majd elérhetővé a nyolcból, a maradék öt epizódot pedig heti bontásban fogják feltölteni. A negyedik szezon fináléja így július 18-án esedékes, a nyár eleje várhatóan csodás lesz.

Nyilván még nem tudjuk, hogyan teljesít majd az évad, de meglepődnénk, ha nagyot esnének a nézettségi adatok az eddigi sikereket ismerve. A fiúk csapata eddig remekül adaptálta Garth Ennis képregényét, és a sztorinak még közel sincs vége. Éppen ezért nem lepődtünk meg különösebben azon, hogy az Amazon berendelte már az ötödik évadot is. 

Hirdetés

Az Amazon Prime Video keddi, hirdetőknek tartott prezentációján bejelentették, hogy megrendelték már a folytatást, így jó darabig még biztosan élvezhetjük Karl Urban, Antony Starr és a többiek lenyűgöző alakítását. Az ötödik szezon sztorijáról és premieridőszakáról persze még semmit sem tudunk, de ez talán még korai is lenne.

Egyelőre mindenki karikázza be a június 13.-át a naptárában, és készüljön a The Boys következő kalandjára, véres és kemény évad áll előttünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)