Hirdetés

Henry Cavill most már elég egyértelműen fogalmaz Superman kapcsán

|

Cavill szerint emberileg is rengeteget fejlődött Superman karaktere miatt és ha megkapja a lehetőséget, akkor még sokáig maradna a vörös köpeny viselője.

Hirdetés

Henry Cavillnek egyelőre nem kell amiatt aggódnia, hogy munka nélkül marad, hiszen valószínűleg még évekig játszhatja el Ríviai Geraltot a Netflix Vaják sorozatában. Noha korábban arról szóltak a pletykák, hogy Superman szerepétől megválik, a színész újabban nagyon is kardoskodik azért, hogy pár film erejéig még a kryptoni bőrébe bújhasson - most arról is mesélt, miért.

Hirdetés

Kifejtette, hogy gyerekkora óta hatalmas kedvence Superman, és egy álom vált valóra, amikor megkapta a lehetőséget, hogy eljátszhassa. Időközben viszont teljesen hozzánőtt a szerep és sokszor előfordul, hogy a gyerekek az utcán nem Henry Cavillként, hanem Supermanként látják, amit egyébként egyáltalán nem bán.

"Az életem teljesen megváltozott miatta. Rengeteg lehetőséget kaptam emiatt szerepekre, és igen, az egyik olyan karakter, ami teljesen más mederbe sodorta a karrieremet. Elképesztően hálás vagyok ezért, és emiatt rengeteget tanultam magamról is."

- mesélte egy interjúban színésztársának, a szuperhősfilmekben szintén igen járatos Patrick Stewartnak. Elmondta, ahhoz hogy eljátssza a szerepet, elengedhetetlen volt feltennie magának a kérdést: van-e annyira jó ember, hogy Supermanné válhasson. Emiatt egy megfelelési kényszer nyomta a vállát, hogy ne csak színészileg, de emberileg is törekedjen a legjobbra. 

Egyelőre úgy néz ki, hogy a közeljövőben nem számíthatunk önálló Superman filmre, de Cavill ettől függetlenül feltűnhet a DC filmes univerzum egyéb filmjeiben, így talán visszatérhet az általa olyannyira sokra tartott szerephez. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)