Hirdetés

Hátborzongató előzetest kapott az Alien: Romulus

|

A Budapesten forgatott Alien mozi lehet az a produkció, amire a rajongók már régóta várnak.

Hirdetés

Hasonlatosan a 2022-es Prédához, a Disney alá tartozó 20th Century Studios eredetileg a Hulu streamingplatformra szánta az Alien: Romulust, ám menet közben meggondolták magukat a döntéshozók, így először a moziban, nagy vásznon láthatjuk a Fede Álvarez (Gonosz halott, Vaksötét) rendezte sci-fi horrort. A franchise-t 45 évvel ezelőtt életre hívó Ridley Scott ezúttal beérte azzal, hogy producerként támogassa a filmet.

Az idővonalon A nyolcadik utas: a halál és A bolygó neve: Halál között elhelyezkedő Alien Romulus egy csapatnyi fiatalra fókuszál, akik egy elhagyatottnak tűnő űrállomáson kutatnak értékes vagy számukra hasznos holmik után, mit sem sejtve arról, hogy az univerzum legrettenetesebb létformájával találják majd szembe magukat.

Hirdetés

A főszerepet Cailee Spaeny (Priscilla, Polgárháború) játssza, első blikkre úgy fest, hogy az ő karakterének, Rain Carradine-nak van a legtöbb esélye arra, hogy épségben megússza a kalandot. A többieknek - David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn és Aileen Wu - már nem feltétlenül jósolnánk hosszú és eredményes életet, de azért drukkolunk.

Az Alien: Romulust augusztus 15-étől vetítik a hazai mozik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)