Hirdetés

Nem, egy mémmé vált gorilla nem lehet a patrónusod

|

A Harry Potter univerzumához kapcsolódóan nemrég kiadott patrónusos kvízt hamar megtalálták a mémgyárosok is, de a hivatalos oldal által kiadott lények között nem találod meg Harambét.

Hirdetés

A múlt héten megjelent hivatalos kvíz, amivel a Harry Potter-regények világában lévő patrónusunkat elég népszerű lett, így olyanok is hamar felfigyeltek rá, akik nem feltétlenül csak kitölteni akarták a tesztet. Egy humoros tartalmakat gyűjtő site üzemeltetői rögtön egy netes mémet kevertek a kvíz eredményei közé, ami még J. K. Rowlingot is megnevettette.

A lelövése után hónapokkal mémmé vált gorilla, Harambe képét, amit a Harry Potter-témájú kvíz eredményét ismertető képernyőre montíroztak, még az írónő is megosztotta, de hamar rászóltak, hogy egy másik üzenetet is kitegyen a témában.

"Megkérték, hogy tisztázzam, hogy Harambe nem egy valódi patrónus, akit megkaphatsz a kvíz végén. Az előző tweet csak egy vicc volt. (...) Egyébként szerintem egy nagyon jó vicc" - tisztázta a helyzetet az írónő. 

Persze nem valószínű, hogy sokan komolyan vették volna a képet azok közül, akik ismerik a szerencsétlenül járt gorilla történetét.

Akik viszont benne vannak a mémkörforgásban, máris kitalálták az új szlogent, amivel a varázslók is kifejezhetik szolidaritásukat Harambe felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)