Hirdetés

És neked mi a patrónusod?

|

Mikor már azt hittük, kinőttünk az online kvízekből, megjelent a J.K. Rowling által összeállított Harry Potter-teszt, amiből kiderül, milyen lény lenne a te patrónusod.

Hirdetés

Bár J. K. Rowling szerint csak rövid időre, de úgy tűnik, visszatér a Harry Potter-láz, ami a kétezres évek elején sokak gyermekkorának meghatározó része volt. Ennek kapcsán pedig a varázsvilághoz kapcsolódó weboldalra, a Pottermore-ra is felkerült néhány érdekes anyag. Most például azt tudhatjuk meg, milyen lény is volna a mi patrónusunk.

A harmadik regényben bemutatott koncepció szerint a védelmező varázslat által életre keltett lény sokat elárul a varázslóról, aki megidézte. Így Rowling anno írt is egy tesztet, ami mindenkihez rendel egy patrónust, ezt készítették most el elég látványos interaktív formában, ami még egy kis animáció kíséretében ismerteti velünk az eredményt, ahogy azt lejjebb az írónő Twitter-üzenetében is láthatjátok. Ha szeretnétek kitölteni a tesztet, itt találjátok, de előtte regisztrálnotok kell a site-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)