Hirdetés

Készül a nyolcadik Harry Potter film?

|

Máig nem csitult a 15 éves filmsorozat körüli felhajtás, és bizony boldog muglik lennénk, ha beigazolódnának a Warner Bros. felől érkező pletykák.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy novemberben érkezik majd egy Harry Potter spin-off, a Legendás állatok és megfigyelésük, melynek alapja J.K. Rowling tollából származik. Az viszont csak nemrég derült ki, hogy talán nem ez az egyetlen készülőben lévő, Harry Potter alapú filmes projekt.

A napokban egy ír ügyvéd felfedte, hogy a Warner Bros. levédette a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek (Harry Potter and the Cursed Child) filmcímet, és annak jogait. Bár lehet, hogy csak óvintézkedés a részükről, de akkor is meglepő, hiszen Rowling szilárdan állította, hogy az Elátkozott Gyermek csak színpadon fog megjelenni, a készülő, nagyobb költségvetésű film pedig a Legendás állatok és megfigyelésük lesz, nem pedig a Cursed Child.

A Harry Potter 8. részét egyébként július 30-án fogják bemutatni és egy nappal utána jelenik meg a színmű átirata is. Nem regény, átirat. A történet ugyanott fog folytatódni, ahol a Halál ereklyéi abbamaradt, és az ifjú Potter lesz a középpontjában, aki tovább cipeli az apja, Harry által ráhagyott családi örökséget.

Ti beülnétek a moziba egy újabb Harry Potter filmre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)