Hirdetés

Harrison Ford megsérült az Indiana Jones 5 forgatásán

|

A Disney hivatalos közleményben tudatta, miként hat ez az Indiana Jones 5 munkálatokra.

Hirdetés

A 2016-ban bejelentett Indiana Jones valahogy nagyon nehezen akar összejönni: az első premierdátumot 2019 júliusára tűzték ki, majd további csúszások után Steven Spielberget James Mangold váltotta a rendezői székben, tavaly pedig a koronavírus miatt kellett 2022 júliusára tolni a megjelenést.   

Ezért is volt megnyugtató fejlemény, hogy nemrég végre elkezdődött a film forgatása, a kiszivárgott fotókon pedig magát Fordot is láthattuk a legendás öltözékében. Most azonban úgy tűnik, hogy ismét gondok támadtak a produkcióval, a 78 éves sztár ugyanis lesérült az egyik jelenet próbáján.

Hirdetés

Az értesülést a Deadline szellőztette meg először, majd a Disney hivatalos közleménye tisztázta a dolgot:

"Harrison Fordnak megsérült a válla egy harci jelenet próbája során. A gyártás folytatódik, amíg döntés születik a megfelelő kezelésről, s ha szükséges, a következő hetek során átszervezésre kerül a forgatás ütemterve."

Magyarán a Disney még nem beszél a munkálatok leállításáról és csúszásról sem, így az is elképzelhető, hogy az eset nem lesz hatással a premier dátumára.

Az átszervezés sem feltétlenül jelentené ezt, hiszen kis szerencsével talán megoldható, hogy Ford gyógyulása alatt más jelenetekkel haladjanak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Már csak reménykednünk kell, hogy a közönségkedvenc régészprofesszort alakító színész sérülése nem túl komoly, és gyorsan felépül.

Nem ez az első alkalom, hogy Ford fizikailag is megszenved egy nagy visszatérést: a Star Wars: Az ébredő erő forgatásán egy hidraulikus ajtó törte el a Han Solót alakító színész lábát, amiért később be is perelték a film készítőit.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)