Hirdetés

Három óriási cameót villantott A Mandalóri legújabb része

|

Ezúttal nem a karakterek, hanem a konkrét színészek miatt robbantotta fel az internetet a Star Wars: A Mandalóri sorozat.

Hirdetés

Lassan tényleg leszögezhetjük, hogy aki szerepelni szeretne a nagyobb sztárok közül valamilyen Star Wars produkcióban, előbb vagy utóbbi lehetőséget is fog kapni rá. A Star Wars: A Mandalóri első évada olyan vendégszereplőkkel örvendeztette meg a rajongókat, mint Bill Burr, Matt Lanter, Richard Ayoade és Jason Sudeikis, majd a második etapban jött Timothy Olyphant, Michael Biehn és Sasha Banks. Közben persze a sorozat atyjai sem maradtak ki a buliból, Dave Filoni egy X-Wing pilótát játszott el, Jon Favreau pedig a Paz Vizla nevű mandalóri hangját adta. A Boba Fett sorozatban egyszer csak előbukkant a semmiből Danny Trejo, míg az Andorban Andy Serkis okozott hatalmas meglepetést. 

És a sor folytatódik, A Mandalóri 3. évadának 6. részében ugyanis rögtön három nagy cameót is kaptunk. Ezek közül az egyiket régóta sejteni lehetett, a többi viszont valóban váratlan volt.

Hirdetés

Régóta pletykálták, hogy a Vissza a jövőbe-filmek Dokija, Christopher Lloyd szerepelni fog a sorozatban, és ez bizony most meg is történt, a Plazir-15 nevű bolygó (itt játszódott az egész epizód) biztonsági főnökét tisztelhettük benne. Már tavaly márciusban elkezdtek érkezni a kósza híresztelések Lloyd vendégszereplése kapcsán, szóval épp itt volt az ideje, hogy találkozzunk vele. 

A Plazir-15 uralkodóinak személye azonban óriási meglepetés lett, amit sikeresen titkoltak az alkotók egészen a rész bemutatójáig: a népszerű popsztár, Lizzo alakította a planéta megválasztott vezetőjét (és egyben uralkodóját), ex-birodalmi férje pedig nem más lett, mint Jack Black.

Tegye fel most szépen a kezét az, aki úgy gondolta, Jack Black valaha is szerepelni fog egy Star Wars sorozatban. Senki? Nos, mi sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)